Lancering van het Inspiratiewiel

Cirkelsteen in water bewerkt
Op 1 juni 2016 is het Inspiratiewiel van Ingeborg Hofstede Consultancy geïntroduceerd.

Ingeborg heeft na een intensief proces van het (her)ontdekken van haar eigen kracht en innerlijk weten, een methode ontwikkeld die dat ook bij anderen stimuleert. Een methode die er aan bijdraagt om de juiste Mindset te creëren bij veranderingen in organisaties.

Zij heeft mogen ervaren hoe haar ‘reis’ heeft geleid tot het integreren van al haar ervaring en vermogens tot nieuwe producten: Het Inspiratiewiel en Ingeborg Hofstede Consultancy.

Het weer met energie werken en leven en vooral te genieten, is een resultaat van haar persoonlijke proces wat zij een ieder toewenst.

In het Inspiratiewiel werkt de groep op een actieve manier aan het individuele proces met de cirkel (het wiel) als uitgangspunt. De cirkel heeft zich in vele culturen bewezen als een krachtig middel voor dialoog, verbinding en besluitvorming.

Het individu gaat in interactie met zichzelf en de ander en gaat speeddaten, delen, adviseren, besluiten om daarna vooral te gaan doen.

Try-out korting: Inmiddels hebben er op onderdelen try-outs plaatsgevonden. De eerste 5 boekingen van een Inspiratiewielbijeenkomst, ontvangen een korting van 50%.

Meer informatie over het Inspiratiewiel en Ingeborg Hofstede Consultancy vindt u op:

www.inspiratiewiel.nl

www.ingeborghofstedeconsultancy.com