Ervaring

Ingeborg Hofstede3

Ingeborg Hofstede MCM                  Consultant – Procesexpert – Trainer – Coach        

Ingeborg Hofstede heeft het Inspiratiewiel ontwikkeld. Een methode van co-creatie tussen medewerkers, managers en trainers met als uitgangspunt de kracht van de cirkel.

Zij is procesexpert voor mens en organisatie en werkt als Facilitator, consultant, procesmanager, trainer en coach. Zij inspireert individuen leiderschap te nemen over hun eigen innerlijke kracht en deze in te zetten voor hun persoonlijke- en organisatiedoelen.

Als Master of Change (Sioo) heeft zij ervaring in het managen van complexe samenwerkingsprogramma’s, zowel regionaal, landelijk als internationaal, in de rol van strategisch procesmanager, verandermanager, organisatiebouwer, Facilitator en coach.

Als trainer, spreker en coach werkt zij met individuen aan bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

In haar stijl van werken weet Ingeborg vertrouwen te wekken en te horen, te zien en te voelen wat ongezien en onbenoemd blijft. Door dit op een uitnodigende wijze naar voren te halen, wordt er in korte tijd tot de kern gekomen en gecreëerd dat men gaat doen.

Ingeborg werkt samen met een vast team van ervaren professionals die als trainer, co-trainer en assistent de bijeenkomsten begeleiden. Tevens werkt zij samen met gasttrainers en -assistenten.

Meer informatie over Ingeborg vindt u op www.ingeborghofstedeconsultancy.com.